Bine ati venit pe site-ul nostru de terapii naturiste !

  “TERAPIA DE  MAINE  VA  FI  DIN  CE  IN  CE  MAI  MULT  STIINTA  RISCULUI CALCULAT “   prof. ROCHER 

Acest site va ofera o multime de informatii gratuite cu privire la domeniul terapiilor alternative, tratamentului naturist si o serie de sfaturi utile pentru un mod de viata mai sanatos, posibilitatea procurarii dintr-un magazin online a unor produse naturiste precum si a efectuarii unei consultatii medicale online si de ce nu sansa unei vieti mai bune !

Citind articolele prezentate va veti informa si cu singuranta va va ajuta sa intelegeti mai bine structura interna, personalitatea dar si suferinta precum si modalitatea prin care sa va mentineti sau sa va recapatati sanatatea, vitalitatea si forta cu care sa va bucurati de viata!
Fiecare persoana este unica, reactioneaza diferit la diversi stimuli, dezvolta o patologie proprie si dispune de mecanisme proprii de refacere a sistemelor lezate, motiv pentru care este bine sa cereti sfatul unui medic specialist cu experienta (chiar si pentru un tratament de preventie)  care va intelege suferita dumneavoastra si va va da cele mai optime indicatii pentru sanatatea dumneavoastra.

O spun si o pot recunoaste fara urma de indoiala, caci stiinta medicala veche este o pasiune a mea, inca din vremea studentiei cand invatand despre produsele farmaceutice, gandeam ca de vreme ce produc atatea efecte adverse trebuie sa existe si alte modalitati de a mentine sanatatea organismului fara a produce inainte de toate rau. Ca aceasta fiinta destul de fragila, care este „Omul” cata vreme a supravietuit mii de ani pe acest Pamant, in timp ce multe alte specii de vietuitoare au disparut, trebuie sa fii dispus de mult mai multe mijloace de aparare, atunci cand totul ii era potrivnic.

Traim o realitate dramatica a acestor timpuri cand provocarile mediului inconjurator ne pun tot mai mult in pericol viata si sanatatea: asistam neputinciosi la fenomene meteorologice stranii: ploile acide, efectul de sera, intunecarea globala, incalzirea globala cand  variatiile de temperatura, presiune, umiditate parjolesc natura in anotimpul cald, poluarea aparuta ca urmare a industrializarii si supertehnologizarii uriase, tratamentele farmaceutice, alimentatia, apa, care s-au indepartat de sursele naturale si folosesc tot mai mult surse artificiale, sintetice ceea ce au dus in timp la alimente modificate genetic, dar si folosirea conservantilor, colorantilor in alimente procesate si prelucrate tehnologic, la care se adauga ritmul alert, stresul si sedentarismul, toate actionand asupra organismelor vii, ale caror structuri si functii sunt mai devreme sau mai tarziu afectate
 
In contexul vietii actuale, nici nu este de mirare declansarea unor boli, dezechilibre majore care pot duce in cele din urma la disparitia speciei umane Un lucru la care nu ne gandim este pericolul care paste generatiile urmatoare deoarece toate aceste informatii raman inscrise in sistemul informational al organismului, perpetuandu-se la generatiile care vin. Un semnal de alarma ne poate atrage atentia de pe acum: mortalitatea infantila in crestere, bolile congenitale, afectiuni degenerative (cancer) si metabolice (diabet  zaharat) la varste foarte fragede, la copii.

Fapte care au fost demult ascunse spre paguba milioanelor de oameni din motive parca greu de inteles sunt date acum tot mai mult la lumina spre ocrotirea sanatatii si folosul celor aflati in suferinta. De fapt motivele devin din ce in ce mai evidente. Traim intr-o societate in care timpul este la mare pret; americanul spune " timpul costa bani".Oamenii sunt prea grabiti, preocupati mai mult de latura materiala si mai putin de cea a spiritului si nu mai acorda timp nici macar pentru ei. Pentru o durere de cap? Nimic mai simplu. Antinevralgice. Pentru probleme articulare? Apeleaza la antiinflamatorii. Pentru o crestere a tensiunii arteriale? Desigur, antihipertensive. Ce sunt toate acestea? Antisimptomatice. Cu efect rapid, inhiba o simptomatologie care nu este altceva decat modul de exprimare al organismului. Pentru moment reusim sa inabusim simptomatologia, dar boala este in continuare acolo, latenta, iar maine va erupe din nou.

Din toate aceste motive si altele nespuse, daca medicina naturista nu ar fi existat, ar fi trebuit inventata iar faptul ca exista este un Miracol si inca o dovada ca Dumnezeu a daruit oamenilor putere si har, adevar si intelepciune, de a intelege cum corpul, sufletul si spiritul se pot imbonavi dar si vindeca.

Cristian Samuel Friedich Hahneman (1755-1843) parintele homeopatiei spunea:

"IdeaIul cel mai inalt al terapiei este refacerea rapida, blanda si permanenta a sanatatii sau altfel spus indepartarea si anihilarea in intregime a bolii pe calea cea mai scurta, mai sigura si mai  putin daunatoare,  conform  unor  principii usor  de  inteles”

  C.S.F.Hahneman
 

Magazin Calivita partener

Acest Magazin CaliVita online este autorizat de Calivita® International Romania. Aici poti face Comenzi Calivita on-line de produse CaliVita
----------------------------------------------------------

Autentificare
Cosul de cumparaturi

Total 0 RON

Terapia Naturii

Recomanda unui prieten